Inschrijvingen

Welkom terug!

Maatregels coronacrisis

De coronacrisis zorgt er ook dit jaar opnieuw voor dat de werking niet zal kunnen doorgaan zoals we het gewoon zijn. Niet getreurd, Zoals we vorig jaar al bewezen hebben zal ons dat niet tegenhouden om er alweer een geweldige zomer van te maken! Meer uitgebreide informatie kan u vinden onder Werking 2021 of door hier te klikken. Updates over de werking kan u altijd hier vinden of op onze Facebookpagina.

Wanneer

Op maandag 5 juli openen wij terug onze speelpleindeuren! De poorten openen op alle locaties om 13u. Om 13u45 starten wij met onze werking.

Inschrijvingsfiche

Dit jaar werken we met een online registratiesysteem. Je kan via onze website en op onze facebookpagina de link naar dit registratieformulier terugvinden.

Eens je kind geregistreerd is kan je speelbonnetjes kopen op het Speelplein.

Speelbonnetjes

Dankzij de Speelbonnetjes zal het dus vanaf 12/07 mogelijk zijn om terug dag per dag te betalen voor het Speelplein.

Deze bonnetjes geven recht op een namiddag spelen op het speelplein, inclusief koek en drank. Aangezien wij dit systeem pas konden invoeren vanaf 12/07 heeft iedereen die al voor een week of maand betaald heeft recht op de hoeveelheid speelbonnetjes die overeenkomen met de reeds betaalde periode.

Kwam jouw kind in week 1 niet elke dag naar het Speelplein maar heb je wel de volledige week betaald? Dan kan je ons een mailtje sturen en bezorgen wij het verschil in speelbonnetjes of betalen we het verschil terug.

Mailen kan naar Info@pietieterken.be

Prijs

Vanaf nu werken we opnieuw met speelbonnetjes. Dit bonnetje kan je kopen telkens voor het begin van elke werking en geeft recht op een namiddag spelen inclusief een koekje en een drankje.

Het dagtarief bedraagt:

  • Dagtarief (oudsten, midden, jongsten): € 4,50/Speelbon
    • 5 bonnetjes aan €22,00
  • Dagtarief (mini’s, kleuters): € 4,00/Speelbon
    • 5 bonnetjes aan €20,00
  • Voor beide groepen is dit inclusief koek en drankje

Het maandtarief (20 bonnetjes) bedraagt:

  • Maandtarief (oudsten, midden, jongsten): € 75/maand
  • Maandtarief (mini’s, kleuters): € 70/maand

Wij zullen ook dit jaar niet werken met jetons voor koek en drank. Maar niet getreurd deze jetons kunnen volgend jaar terug gebruikt worden.

Mensen die een leefloon ontvangen, kunnen hun kinderen gratis laten komen spelen mits bewijs bijgeleverd bij de inschrijving.

Indien u via overschrijving wilt werken, kan u storten op het rekeningnummer BE05 0689 0696 4575

U kan het betaald bedrag deels (of soms zelfs volledig) terugvorderen via uw mutualiteit en de belastingen.
Meer info hierover vind je hier:

Terugbetaling Ziekenfonds en belastingen

Verzekering

In het inschrijvingsgeld dat u voor de zomer betaalt zit ook de verzekering inbegrepen. Onze verzekering omvat burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen voor voorvallen tijdens de werking, op daguitstap en uiteraard ook op kamp. Ook voor materiële schade zijn we verzekerd.