Inschrijvingen

Welkom terug!

Wanneer

Op de eerste werkingsdag voorzien wij een inschrijfmoment op onze terreinen vanaf 13u. Daarnaast kan u elke dag van de zomerwerking nog inschrijven bij onze hoofdleiding voor de start van de werking (tussen 13u en 13u45).

Inschrijvingsfiche

Tijdens de inschrijfmomenten vragen wij om een inschrijvingsfiche in te vullen met enkele algemene en medische gegevens. Hierbij moeten ook 2 klevertjes van de mutualiteit geplakt worden.

U kan de inschrijvingsfiche hier ook al op voorhand downloaden en doorsturen via mail naar info@pietieterken.be, of ingevuld meebrengen naar de werking.

Inschrijvingsfiche Speelplein Pietieterken

Prijs

Wij werken enerzijds met een maandabonnement en anderzijds met een dagtarief. Indien u met dagtarief betaalt, maar liever geen geld meegeeft met u kinderen, kan u op voorhand al enkele speelbonnetjes kopen.

  • Maandabonnement: € 50
  • Dagtarief: € 3/dag
  • Voor de kleutertjes bedraagt de prijs € 3,5/dag en € 55/maand. Hierin zit elke dag een koek en een drankje van ons inbegrepen 🙂

Mensen die een leefloon ontvangen, kunnen hun kinderen gratis laten komen spelen.

Indien u via overschrijving wilt werken, kan u storten op het rekeningnummer BE05 0689 0696 4575

U kan het betaald bedrag deels (of soms zelfs volledig) terugvorderen via uw mutualiteit en de belastingen.
Meer info hierover vind je hier:

Terugbetaling Ziekenfonds en belastingen

Verzekering

In het inschrijvingsgeld dat u voor de zomer betaalt zit ook de verzekering inbegrepen. Onze verzekering behelst burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen voor voorvallen tijdens de werking, op daguitstap en uiteraard ook op kamp. Ook voor materiële schade zijn we verzekerd.

Sportkampen en Oko

Het is ook mogelijk om ons speelplein te combineren met de Zeelse sportkampen of met de Oko & zo afdeling Kouter.

Het is dan zo dat uw kind in de voormiddag gaat sporten of wordt opgevangen in de Oko en in de namiddag vanaf 13.15u kunnen ze bij ons komen spelen. Zo kan uw kind een hele dag worden opgevangen. De inschrijvingen worden dan geregeld met dienst sport van de gemeente of met Oko & zo Kouter.