Daguitstap

briefje-daguitstap-2019

Beste Pietieters,

Binnenkort is het zover, op woensdag 24 juli gaan we op daguitstap!  Dit jaar trekken de kleuters en jongste naar Harry Malter! De midden gaat naar Technopolis, en de oudste groep gaat op 2-daagse naar zie leiding.

Aangezien al onze leiding ook meegaat op daguitstap is er voor de kinderen die niet mee kunnen jammer genoeg geen speelpleinwerking.

Wie graag mee wil kan onderstaand strookje invullen en samen met het geld in een envelop afgeven aan de hoofdleiding. Inschrijven voor vrijdag 19 juli.

Kleuters en jongste

Daguitstap: Harry Malter

Kostprijs: €20

Verzamelen: 9u15 op het speelplein

Terugkomst: 18u00 op het speelplein

Harry Malter is een circuspark in Heusden. Het is gelegen in een bosrijke omgeving met verschillende attracties zoals een speeltuin, dierenverblijven, rit op een kameel en zelfs een spiegelpaleis.

Midden

Daguitstap: Technopolis

Kostprijs: €20

Verzamelen: 8u30 station Zele

Terugkomst: 17u45 station Zele

Technopolis is een doe-centrum voor wetenschap en technologie in Mechelen. Hierbij experimenteren en leren we zelf op een interactieve manier bij over wetenschap en technologie.

Oudste (tweedaagse)

Daguitstap: zie leiding
Kostprijs: €35
Verzamelen: 13u45 op het speelplein (23 juli)
Terugkomst: 18u00 op het speelplein (24 juli)

Waar de oudsten naartoe gaan voor tweedaagse houden we nog eventjes geheim. Jullie krijgen later nog zeker een brief mee met alle informatie.

Wat neem je mee?:
– Lunchpakket
– Een drankje en een koek
– Voldoende drinken
– Regenjas
– Hoofddeksel en zonnecrème
– Zakgeld (max. €15)