Inschrijvingen

Welkom terug!

Maatregels coronacrisis

De coronacrisis zorgt er ook dit jaar opnieuw voor dat de werking niet zal kunnen doorgaan zoals we het gewoon zijn. Niet getreurd, Zoals we vorig jaar al bewezen hebben zal ons dat niet tegenhouden om er alweer een geweldige zomer van te maken! Momenteel plannen wij onze organisatie volgens de regels die vorige zomer van kracht waren. Indien er versoepelingen komen dan zullen ook wij onmiddellijk onze regels op het speelplein aanpassen. Meer uitgebreide informatie kan u vinden onder Werking 2021 of door hier te klikken. Updates over de werking kan u altijd hier vinden of op onze Facebookpagina.

Wanneer

Op maandag 5 juli openen wij terug onze speelpleindeuren! De poorten openen op alle locaties om 13u. Om 13u45 starten wij met onze werking.

Inschrijvingsfiche

Dit jaar werken we met een online registratiesysteem. Je kan via onze website en op onze facebookpagina de link naar dit registratieformulier terugvinden.

Eens je kind geregistreerd is kan je hem of haar inschrijven voor een speelpleinweek.

Verdere informatie hierover volgt nog.

Prijs

Door de nieuwe maatregelen zijn we genoodzaakt om enkel nog met een weektarief of maandtarief te werken. Dit zal enkel nog voor dit jaar gelden.

Het weektarief bedraagt:

  • Weektarief (oudsten, midden, jongsten): € 22/week
  • Weektarief (mini’s, kleuters): € 20/week
  • Voor beide groepen is dit inclusief koek en drankje

Het maandtarief bedraagt:

  • Maandtarief (oudsten, midden, jongsten): € 75/maand
  • Maandtarief (mini’s, kleuters): € 70/maand

Wij zullen ook dit jaar niet werken met jetons voor koek en drank. Maar niet getreurd deze jetons kunnen volgend jaar terug gebruikt worden.

Mensen die een leefloon ontvangen, kunnen hun kinderen gratis laten komen spelen mits bewijs bijgeleverd bij de inschrijving.

Indien u via overschrijving wilt werken, kan u storten op het rekeningnummer BE05 0689 0696 4575

U kan het betaald bedrag deels (of soms zelfs volledig) terugvorderen via uw mutualiteit en de belastingen.
Meer info hierover vind je hier:

Terugbetaling Ziekenfonds en belastingen

Verzekering

In het inschrijvingsgeld dat u voor de zomer betaalt zit ook de verzekering inbegrepen. Onze verzekering omvat burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen voor voorvallen tijdens de werking, op daguitstap en uiteraard ook op kamp. Ook voor materiële schade zijn we verzekerd.