Speelpleinfestijn

Speelpleinfestijn

Wij sluiten zoals elk jaar weer onze geslaagde werking af met een heus feest: ons Speelpleinfestijn!

Het festijn zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 02 augustus tot zondag 04 augustus 2019 op de terreinen van Basisschool De Kouter. Op deze pagina geven wij een beetje meer uitleg over alles wat jullie zal te wachten staan in dit grote feestweekend.

 

Vrijdag 02 augustus

13u-18u: Laatste werkingsdag

Traantjes zullen vloeien, want het is de laatste dag van onze werking! Onze leiding zal er alles aan doen om deze dag nog eens extra speciaal te maken!

18u-20u: Pastabar

Schuif na de werking gezellig de beentjes onder tafel tijdens onze pastabar! Heerlijk zelfgemaakte pasta’s voor weinig geld 🙂

Inschrijven voor de pastabar is niet verplicht.

19u: Kindercinema

Dit jaar starten we ons speelpleinfestijn met een avond vol spanning en avontuur op het grote witte scherm. Alle kinderen zijn welkom vanaf 19 uur om naar onze Pietietercinema te komen. Drankjes en popcorn zullen door ons aan een klein prijsje voorzien worden. Een hele avond filmplezier kost €3.
De mama’s en papa’s hoeven niet terug naar huis te gaan. In ons PietietercafĂ© kan je gezellig wachten op de kinderen. Je kan ook gerust aanschuiven aan onze lekkere pastabar deze avond! 🙂

Zaterdag 03 augustus

13u-18u: Minivoetbal-tornooi

Op zaterdagnamiddag vindt ons Minivoetbal-tornooi plaats! Van 14 tot 18 kan je op de grasweide van de Kouterbasisschool je team verdedigen. Ook hiervoor kan je inschrijven via een mailtje naar info@pietieterken.be. Op de pagina van ons facebook evenement staat nog meer informatie

5-8 personen per ploeg. €15/ploeg

19u-3u: Streekbier- en cocktailavond

’s Avonds is iedereen welkom om te genieten van een lekker streekbiertje of een verfrissende cocktail op onze jaarlijkse streekbier- en cocktailavond. Op onze kaart staan meer dan 40 streekbieren en een uitgebreide cocktail- en drankenkaart. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om iets te eten (bierplanken en hamburger kraam). Onze leiding staat graag voor jullie klaar om jullie te bedienen tot in de late uurtjes.

Zondag 04 augustus

12u: Eetfestijn

Zondagmiddag is er onze grote familie- BBQ. Er kan gekozen worden voor een volwassen menu 1 (steak, worst, gevogelte-saté), een volwassen menu 2 (worst en extra grote gemarineerde kipfilet) of voor een vegetarische menu (vegetarische burger en zalmpapilot) of voor een kindermenu (hamburger + ijsje). Groentjes, aardappelen, brood, sauzen en pasta’s zijn uiteraard inbegrepen!

Inschrijven kan bij de hoofdleiding of door een mailtje te sturen naar info@pietieterken.be. Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen!

Op deze link kan je de brief over de bbq vinden!: BriefEetfestijn2018

15u: Pietietershow

Alle pietieters, van jong tot oud, hebben allemaal een leuke act in elkaar gestoken die ze maar al te graag willen tonen op onze grote show! Iedereen zal schitteren, dat staat al zeker vast! Ook voorzien we enkele versnaperingen tijdens de show.
Onze leiding is dan nog steeds ter beschikking staan om jullie dorst te lessen!